Még az év vége előtt újabb hajlítható Xiaomi telefon jöhet

Még az év vége előtt újabb hajlítható Xiaomi telefon jöhet

A Xiaomi márciusban mutatta be első hajlítható képernyővel szerelt okostelefonját, ami a Mi MIX Fold nevet kapta a keresztségben.

Az egyik megbízható kínai szivárogtató úgy tudja, hogy még az idén örülhetünk egy újabb flexibilis modellnek, ami valamikor 2021 negyedik negyedében érkezhet, és már néhány jellemzője is napvilágra került.

A hírek forrása Digital Chat Station, aki szinte megállás nélkül szállítja a különböző értesüléseket telefonokkal és más kütyükkel kapcsolatban, ráadásul elég megbízhatóan. Állítása szerint a Xiaomi hajlítható mobilja ugyanúgy Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletet rejt majd a belsejében, akárcsak a jelenlegi modell. Habár a hírek szerint már létezik egy frissített verzió is a processzorból, úgy látszik, ennél a modellnél ragaszkodni fognak az eredeti változathoz. A hajlítható képernyős mobilok esetében mindig van hova fejleszteni a mozgató mechanizmusokat, így teljesen hihető az az állítás is, mely szerint az új készülék továbbfejlesztett zsanérral érkezik majd.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh lesz, ezenkívül említést érdemel még a 108 megapixeles elsődleges kamera is, de ezek olyan jellemzők igazából, amiket a mostani modell is tud. A következő Mi Mix Fold befelé forduló fő képernyővel rendelkezik majd, ez egy Samsung gyártmányú panel lesz 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával, a külső oldalon található kisebb megjelenítő pedig a Visionox munkája lesz, a kijelző képes lesz másodpercenként 90 alkalommal frissülni.

Nagyon sok minden burkolódzik homályba a kérdéses Mi MIX Fold okostelefon kapcsán, egyelőre még pletyka szinten sem ismertek a további kamerák, a belső tárhely és memória opciók, és azt sem tudni, hogy milyen MIUI verziót fog futtatni a készülék. Ezek mind fontos kérdések, de talán a legfontosabb az, hogy ez a modell vajon kapható lesz-e Kínán kívül, vagy akárcsak a jelenlegi modell, kizárólag az ottani vásárlók számára lesz elérhető. Akárhogy is, ha hallunk még a Xiaomi következő hajlítható mobiljáról, mindenképpen tudatni fogjuk veletek is!

- techlabor.hu, Richárd -

Hozzászólások Még az év vége előtt újabb hajlítható Xiaomi telefon jöhet cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!