Új Apple iPad Mini

Új Apple iPad Mini

2023 végén jöhet a következő iPad mini, aminek fő újdonsága az új processzor lehet.

Az Apple ellátási láncával kapcsolatos infókban jártas elemző, Ming-Chi Kuo nemrég arról posztolt, hogy 2024-ben jöhet az új iPhone SE, most pedig a következő iPad minivel kapcsolatosan osztott meg információkat.

Kuo úgy látja, hogy a következő iPad mini 2023 végén vagy 2024 elején jöhet, fő újdonsága pedig az új processzor lehet, megjelenésben és egyéb tulajdonságaiban nem fog változni. Azt is elárulta, hogy véleménye szerint az Apple aligha fog a mini utódjaként egy összecsukható iPadet kiadni 2025-ben, az ugyanis jóval drágább lenne, mint a mini, ezáltal pedig egy kevésbé vonzó utódot teremtene a cég a mininek.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a pletykák szerint az Apple első hajtogatható eszköze nem egy iPhone, hanem inkább egy iPad lehet.

A jelenlegi iPad mini tavaly szeptemberben jelent meg, 8.3 hüvelykes kijelzővel, A15 Bionic chippel, USB-C porttal, bekapcsoló gombba épített Touch ID érzékelővel, a mobilnetes verzióban 5G támogatással. Az új iPadek bejelentésével megdrágult az iPad mini, erről itt olvashattok részletesebben.

- tech2.hu, Márkus Marcell -

Hozzászólások Új Apple iPad Mini cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!