Újabb képek a Samsung Galaxy S24 Ultráról

Újabb képek a Samsung Galaxy S24 Ultráról

Egy prototípust sikerült több oldalról körbefotózni, jól látszik a sík kijelző.

Egyre közelebb az új év, ezzel pedig a Samsung következő zászlóshajóinak bemutatója. Úgy tudni, január 17-én lesz a Galaxy S24-es mobilok premierje...

Egyre közelebb az új év, ezzel pedig a Samsung következő zászlóshajóinak bemutatója. Úgy tudni, január 17-én lesz a Galaxy S24-es mobilok premierje, a telefonok dummy modelljeiről pedig már láthattunk pár fotót. Most az internetre felkerült pár részletesebb kép a Galaxy S24 Ultra prototípusáról, amin látszik a keret és a kijelző új formája: előbbi szögletesebb, utóbbi sík lesz. Az elmúlt években a Samsung Ultra telefonjain egyre kisebb szögben ívelték a kijelzőt, úgy tűnik, visszatér a csúcs-csúcsmodellbe is a teljesen sík AMOLED panel.


Más érdekesség nagyon nincs, ami külsőleg látható lenne. A gombok maradnak a szokott helyen, a kamerák elrendezését sem variálják át az előző évekhez képest. A hardver tekintetében az Ultrában régiótól függetlenül a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-as lapkája dolgozik majd emelt órajelű GPU-val, ha az IceUniverse információi helyesek. Az S24 Ultra készülékházának mérete 162,3 x 79 x 8,7 milliméter lehet, viszont állítólag a Samsung is titánötvözet bevetését tervezi, így könnyebb lehet elődjénél az új Ultra.

- mobilarena.hu, virgdani01 -

Hozzászólások Újabb képek a Samsung Galaxy S24 Ultráról cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!