Z Flip5 előlapi kijelzője

Z Flip5 előlapi kijelzője

Eléggé adja magát a Galaxy Z Flip5 előlapi kijelzőjének animációja

Ezt a napot akkor szenteljük a Galaxy Z Flip5 készülékre, hiszen mégis csak az hozza az igazi megújulást azáltal, hogy az 1.9 inches előlapi kijelzőt 3.4 inches válthatja, ami majdnem kétszerese az elődjeinek. Ha kimaradt volna a korábbi cikkünk, akkor ide klikkelve tudjátok pótolni, most kanyarodjunk rá Vetrox360 által közzétett animációs videóra, amellyel megérthetjük mondjuk azt a feltevést, miszerint, miért nem lesz akkora fókuszban az, hogy a leendő vásárlóik minden alapfunkcióhoz kinyissák a terméket.

Nincs arról értesülésünk, hogy a Samsung által leprogramozott One UI-élmény mutatkozik-e az előlapi kijelzős animáción, vagy csak Vetrox360 elképzelése; de azt alapul véve, mennyire összeszedettnek tűnik: simán el tudjuk képzelni a valóságban a látottakat.

Nézzük csak:


Ha a valóság köszön vissza a fenti videón, akkor a Samsung egy mini-Galaxy Z Fold terméket teremt meg a Galaxy Z Flip5 személyében, ahol számos dolgot meg fognak tudni anélkül csinálni a felhasználói, hogy használnák a belső kijelzőjét. Abban biztosak vagyunk, hogy a gyártó is arra fog törekedni, hogy saját fejlesztésű gyári Samsung és Google programjai, mint pl.: a Naptár, a File Browser, a Samsung Internet és miegymás kompatibilis legyen az előlapi panel mérettel.

Egy másik tény, ami most világosodott meg bennem, hogy a készülék feloldására az arcfelismerést is használni fogják, hiszen a két hátlapi kamera a külső kijelzőnek a panelján foglal helyet, ezáltal simán be tudja azonosítani a tulajdonosát.

Nekem a látottak nagyon bejönnek. Izgalmasnak ígérkezik a Galaxy Z Flip5 minden szemszögből. Sajnos, egyre inkább azt érzem, hogy az innovációk belepakolásával egyre inkább kilövellőben van az nyitóárpontja, ami simán elhagyhatja az 500 ezer forintot. Nyilván az előrendelési ajánlatokkal, illetve egy kombinált trade-in promócióval simán mérsékelhető, de aki már előre benne gondolkodna, az kezdjen el félrerakni.

- galaxyvilaga.hu -

Hozzászólások Z Flip5 előlapi kijelzője cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!